FnaticMSI GUI 2012

In jos

FnaticMSI GUI 2012

Mesaj  CeNzUrAt la data de Mar 22 Mai - 11:50

FnaticMSI GUI 2012
GUI-ul (Graphical User Interface) echipei fnatic pentru anul 2012 este disponibil. Diferențele față de versiunea 2011 sunt mici. Acesta are adăugată în plus harta de_forge. Adițional are un utilitar, care se numește Rinput și se folosește pentru scoaterea accelerării mouse-ului. Are mai multe configuri, cele ale jucătorilor noi, cât și cele oldschool consacrate ale jucătorilor celebri. Acesta funcționează doar pe jocul Counter-Strike 1.6 original, steam.


Descarcă FnaticMSI GUI 2012:mediafire.com ?1ia23g65yirv0d1
1) Instalare:

Pentru a optimiza grafica FnaticMSI GUI utilizatorul trebuie să instaleze din folderul care corespunde rezoluției folosite. De exemplu, dacă utilizezi rezoluția 800x600 în joc, extrage fișierele din folderul denumit "800x600" în /steamapps/counter-strike/. Ai grijă să permiți suprascrierea tuturor fișierelor. Dacă utilizatorul are un alt GUI instalat, trebuie dezinstalat prin ștergerea folderului "Counter-strike" din /steamapps/. Jucătorii FnaticMSI recomandă tuturor scoaterea accelerării mouse-ului. Pentru oprirea accelerării adăugați -noforcemparms -noforcemaccel la opțiunile de lansare din Steam sau folosiți utilitarul Rinput din arhivă.

2) Configuri:

Utilizatorul poate schimba cu ușurință configurile folosite de jucătorii FnaticMSI prin apăsarea tastei F10, care accesează linia de comandă. De asemenea schimbarea configului se poate face prin scrierea numelui jucătorului în consolă. Pentru a executa configul lui cArn din consolă, tastează "carn" și apasă ENTER. Următoarele configuri ale jucătorilor sunt disponibile: cArn, Gux, Xizt, Friis, pita, dsn, Tentpole, f0rest, Archi, Ins, GeT_RiGhT, Delpan, Threat.


3) Hărți:

GUi-ul vine cu hărțile de tip aim folosite de jucătorii echipei în antrenamente.

aim_ak_map.bsp
aim_glock.bsp
aim_glocker.bsp
aim_map_usp.bsp
de_tuscan.bsp
de_mirage.bsp
de_forge.bsp

GUI-ul folosește setări profesionale din counterstrike și care sunt aprobate de ESL (www.esl.eu). Vă recomandăm să nu schimbați setările din config, pentru a nu intra în ilegalitate în competițiile counterstrike profesionale.

4) Actualizări:

- Design nou
- Configurile jucătorilor noi adăugate
- Configuri oldschool adăugate
- Rinput software (accelerare mouse)
- De_forge adăugat

avatar
CeNzUrAt
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 33
Puncte : 104
Reputatie : 9
Data de inscriere : 22/05/2012

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum